Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mitä kaikkea tiedät Avrilista? Testaa tietosi! Jos et tiedä, arvaa.

Ei saa kopioida!

1. Mikä on Avrilin kolmas albumi?

a) Goodbye lullaby

b) The best damn thing

c) Under my skin

 

2. Mikä on Avrilin äidin nimi?

a) Mary Lavigne

b) Lizabeth Lavigne

c) Judy Lavigne

 

3. Avril oli naimisissa

a) Brody Jennerin kanssa

b) Deryck Whibleyn kanssa

c) Justin Gastonin kanssa

 

4. Avrilin vaatemalliston nimi on

a) Abbey Dawn

b) Abbey Dream

c) Love Dawn

 

5. Avrilin toinen nimi on

a) Ramona

b) Betty

c) Louise

 

6. Avrilin koiran nimi on

a) Prince

b) Samuel

c) Sophie

 

7. Avrilin syntymäkaupunki on

a) Belleville

b) Los Angeles

c) New York

 

8. Avrilin uusin hajuvesi on nimeltään

a) Forbidden rose

b) Black star

c) Wild rose

 

9. Avrilin lempisuklaa on

a) Tumma suklaa

b) Maitosuklaa

c) Valkosuklaa

 

10. Minkä kappaleen Avril on tehnyt Eragon-elokuvaan?

a) Alice

b) Keep Holding On

c) Everybody Hurts

 

11. Millainen paita Avrililla on The Best Damn Thingin kannessa? (Älä lunttaa!!)

a) Valkoinen, jossa on mustia pilkkuja.

b) Hänellä ei ole paitaa, vaan mekko.

c) Musta huppari, jossa on pääkalloja.

 

12. Minkä väriset olivat Avrilin hiukset vuonna 2007?

a) Vaaleat, vihreä raita

b) Vaaleat kiharat

c) Vaaleat, pinkki raita

 

+1 extrakysymys!

 

13. Mitä lempinimeä Avril käyttää faneistaan?

a) My Little Stars

b) Littleblackstars

c)  Hän ei äytä faneistaan mitään lempinimeä.

 

 

Laske pisteesi ja katso tulokset!

 

Oikeat vastaukset: 1. b, 2. c, 3. b, 4. a, 5. a, 6. b, 7. a, 8. c, 9. a, 10. b, 11. a, 12. c + 13. b

 

0-3 oikein: Et tainnut tutkia tätä sivua enne kuin testasit tietosi? Mutta ei se mitään. Tutkiskele näitä sivuja vähän aikaa ja yritä uudelleen.

 

4-6 oikein: Tiedät Avrilista jo jonkin verran, mutta harjoitus tekee mestarin. Olet ehkä uusi fani, mutta kyllä Avrilin maailma vielä aukenee sinulle.

 

7-9 oikein: Hyvä! Olet hyvin perillä Avrilin elämästä.

 

10-12 oikein: Mahtavaa! Olet joko todella kova fani, tai ihan satumaisen hyvä arvaaja!

 

+13 oikein: Taidat olla itsekin Littleblackstar!

 

 

 

 

 

©2017 Avril Lavigne - suntuubi.com